2016. szeptember

Gázvezeték felújítás a Szent István u. 21-35. Társasháznál

A Társasháznál elavult gázvezeték előírások szerinti felújítására kerül sor Liva József e.v. munkatársainak kivitelezésében.

A kivitelezés lépcsőházanként történik a megküldött tájékoztatónak és ütemtervnek megfelelően, mely időszak alatt a gázszolgáltatás szünetel.

Kérdés esetén a társasházkezelő készséggel áll rendelkezésére elérhetőségei bármelyikén.

Tető vízszigetelés a Pátria Társasházban

Az üzletek feletti járható tető ideiglenes vízszigetelésére kerül sor a nagyszámú és komoly károkat okozó beázások ideiglenes megszüntetése érdekében.

Végleges tetőfelújításra közgyűlési döntés és a szükséges pénzügyi források biztosítását követően, előreláthatóan 2017. évben kerül sor.

2016. augusztus

Hulladékgyűjtő ketrecek elhelyezése a Park u. 15-21. Társasháznál

Bartha Gábor önkormányzati képviselő támogatásával 2 db hulladéktároló ketrec kialakítására került sor, ezzel a kulturált és biztonságos hulladékgyűjtés biztosítottá vált az ott élők számára.

2016. június

Ablakcsere és erkélyfelújítás a Park u. 15-21. Társasháznál

A Park u. 15-21. Társasház lépcsőházi ablakait és a lakások erkélyeinek felújítását a Horizont Nyílászáró Kft. kivitelezésében megkezdjük.

Az ablakcserével megszűnnek az elvetemedett, korhadt nyílászárók miatti beázások, a lépcsőházak kihűlése.

A balesetveszélyessé vált, omló vakolatú erkélyek kijavításával azok nemcsak esztétikai megújulása, hanem a környéken játszó gyermekek, közlekedő emberek biztonsága is növekszik.

A beruházás finanszírozása OTP Lakástakarékpénztár felhasználásával, a tulajdonosok további hozzájárulása nélkül történik.

2016. május

Hulladékgyűjtő ketrec kihelyezése a Szentgyörgy u. 39-41. Társasháznál

Glatz Katalin önkormányzati képviselő támogatásával, a Városgazda Kft. kivitelezésében hulladékgyűjtő ketrecek elhelyezését biztosító betonalap építésére került sor.

A ketrecek megvalósítására társasházi finanszírozással került sor, ezáltal az ott élők számára a biztonságos és kulturált hulladékgyűjtés biztosítottá vált.

2015. szeptember

Elkezdődik a Szent István u. 10. Társasház épületének homlokzatfelújítása

Az épület málló, omló, veszélyessé vált homlokzatának felújítását a Borsod-Bos 2004 Kft. kivitelezésében megkezdjük.

2011. június

Elkezdődik a Szent István u. 21-35. Társasház kéményfelújítása

2009. évben benyújtott kéményfelújítási pályázat eredményeként végre elkezdődik a Szent István u. 21-35. Társasház kéményfelújítása. A kivitelezési munkálatok a lépcsőházakban kifüggesztett és a postaládákba bedobott tájékoztatónak megfelelően történik. Ezzel a kémények kritikus állapota kijavításra kerül, így azok biztonságosan tovább üzemeltethetőek.

2011. február

A Péch A. u. 1. Társasház tetején átjátszóállomás kerül elhelyezésre

A Telenor megkeresésének eleget téve hamarosan felszerelésre kerül a Péch A. u. 1. Társasház tetejére egy mobiltelefon-átjátszóállomás. Ezen lehetőségért a Telenor bérleti díjat fizet, ami segíti a Társasház nehéz anyagi helyzetét.

2011. január

Ismét változott a Társasházi törvény

A törvény szövege innen letölthető.

2010. október

Megnyitottuk Sajószentpéteri Ügyfélszolgálati Irodánkat

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Sajószentpéteren, a Bethlen Gábor u. 1. sz. alatt (az OTP mögötti Fidesz iroda udvarában) megnyitottuk ügyfélszolgálati irodánkat, melyben keddenként 13:00-18:00 óra között, péntekenként 8:00 - 13:00 óra között várjuk tisztelt ügyfeleinket.

2010. augusztus

Sport u. 5-7. Társasház felújítása

2009. augusztusában a TrENDER-Prime Kft közreműködésével pályázatot nyújtottunk be a Sport u. 5-7. Társasház hőszigetelési munkálataira, melynek eredményeként 5,8 millió Forint állami támogatást nyertünk el a kivitelezéshez. A felújítási munkálatok során homlokzati hőszigetelésre, tető hő- és vízszigetelésére, pincefödém hőszigetelésére kerül sor, aminek köszönhetően nemcsak megszépül, hanem energiatakarékossá válik az épület, alacsonyabb fenntartási költségekkel könnyítve az ott élők életét.

2010. április

Kicserélésre kerültek a Semmelweis A-B Társasház bejárati ajtajai

Lakástulajdonosok kezdeményezésének és összefogásának köszönhetően, közösségi munkában kicserélésre kerültek a Semmelweis A-B Társasház bejárati ajtajai. A régi, elhasználódott, fa ajtók nem záródtak megfelelően, ami miatt nem kívánatos személyek próbáltak menedéket találni a lépcsőházakban. Ezt megelégelve, a Domatte-Pro Kft közbenjárásával, más társasházak felújítása során kibontott, jó állapotú, igen kedvező árú fém ajtók beszerzésével orvoslásra került a probléma.

2010. április

Sport u. 5-7. Társasház lépcsőházi nyílászáróinak cseréje

2010. áprilisában a TrENDER-Prime Kft közreműködésével pályázatot nyújtottunk be az Allianz Biztosító Zrt által kiírt Társ a házban c. felhívásra, aminek eredményeként kicserélésre kerülhettek a lépcsőházi közösségi nyílászárók, beleértve a bejárati ajtókat és a lépcsőházi ablakokat, valamint kiépítésre került egy modern, digitális kaputelefonos rendszer, melynek köszönhetően a lépcsőházak zárhatóak, távnyitással vezérelhetőek, ezzel is fokozva az ott élők biztonságérzetét.